Yritystilaisuudet, synttärit, illanvietot, polttarit, pikkujoulut ja muut - olut on iloinen asia!

Käsityöläisoluet
- johdatus & tasting

Rempseä ja rento johdatus käsityöoluiden maailmaan. Maistelu sisältää kuutta eri olutta, esittelyn käsityöoluiden maailmaan ja oluiden kokemiseen kokonaisvaltaisesti.

Kesto 1-2 tuntia. Esittelijänä Brewcatsin Laura sekä mahdollisesti muitakin tyttöjä. Tastingit voidaan järjestää tilaajan tiloissa, mutta teemme myös yhteistyötä juhlatilojen, kuten Pyynikin Vanhan Panimon kanssa. Pienten ryhmien tastingit onnistuvat myös omissa tiloissamme, Tikihenkisesti sisustetussa “panoluolassa” Tampereen keskustassa.

Ihan sairaan kiva, leppoisa ja asiantunteva olut tasting. Mahtavaa! Suosittelen.
— Gekko Paavilainen

Olut & juusto tasting

Juustot eivät ole vain viinien kavereita! Ennakkoluuloton ja yllättävä makuseikkailu hyvien juustojen ja oluiden maailmaan. Juustot ja oluet valittu Brewcatsien salaisessa laboratoriossa, mukana mentoroimassa Tampere Food Clubin Chef Santeri!

Panokurssi

Kurssilla perehdytään oluen panemiseen ja pannaan olut Braumeister-kotipanolaitteella. Kurssit järjestetään Tampereella ja ovat tarkoitettu yritys- ja yksityisryhmille. Max 7 henkilöä. Kurssin yhteydessä voidaan myös järjestää olut tasting. Kesto 5-8 tuntia.

Luennot

Luennot ja puheet oluesta, oluenpanemisesta, yrittäjyydestä ja markkinoinnista. Räätälöidään tilaisuuteenne sopivaksi.

Mentalisti

Hauska mentalisti mukaan viihdyttämään? Miksi ei! Sideshow Breweryn osakas ja Brewcatsin sisäpiiriläinen Jose Ahonen on yksi Suomen harvoja ammattimentalisteja ja esiintyy lähinnä yritystilaisuuksissa noin sadan keikan vuositahtia. Josella on YouTubessa yli 30 miljoonaa katsojaa ja hän on tehnyt viraalivideoita myös Radio Suomipopille / Nelonen medialle. Kysy yhteistarjous!
www.joseahonen.com

“Kiitokset vielä hienosti järjestetystä tastingista! Oli oikeasti hyvä tilaisuus, jota suosittelen mielelläni kavereilleni. Teillä on kyllä selkeästi homma hanskassa. Arvostan teidän ammattitaitoanne korkealle.”
— Markus Salonen

Tarjouspyyntö

Nimesi / Edustamasi taho *
Nimesi / Edustamasi taho
Haluan tarjouksen: